28 دی 1393 - 12:45
شناسه خبر: 1672
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
کیفیت نان افزایش پیدا کرد
مرکز پژوهش های غلات، گزارش سنجش کارشناسی کیفیت نان در آذرماه 93 را منتشر کرد.
به گزارش پایگاه خبری کانون نجمنهای صنفی صنایع غذایی ایران، مرکز پژوهش های غلات، گزارش سنجش کارشناسی کیفیت نان در آذرماه 93 را منتشر کرد. طبق این گزارش، کارشناسی کیفیت نان توسط شرکت های غله و خدمات مناطق 14گانه ارائه شده است. باتوجه به نحوه درجه بندی، ارقام نمره کیفی مورد مشاهده در جدول بیانگر ارزیابی نمره خوب کیفیت نان های سنگک و بربری و نمره متوسط نزدیک به خوب نان های لواش و تافتون در این ماه است. مقایسه نقطه به نقطه میانگین نمره کیفیت انواع نان در واحدهای نانوایی در سطح کشور در آذر ماه 1392 و 1393 نشان می دهد که کیفیت نان کشور 2.1 درصد افزایش یافته است.
میانگین درصد نمره کیفیت انواع نان در سراسر کشور در آذرماه 1392، آبان و آذر 1393
ردیف | نوع نان | تعداد نمونه | دامنه میانگین درصد نمره کیفیت | ||||
آذرماه 92 | آبان 93 | آذرماه 93 | آذرماه 92 | آبان 93 | آذرماه 93 | ||
1 | سنگک | 146 | 118 | 132 | 75 تا 80 | 85 تا 90 | 80 تا 85 |
2 | بربری | 249 | 189 | 225 | 80 تا 85 | 80 تا 85 | 80 تا 85 |
3 | تافتون | 240 | 202 | 180 | 75 تا 80 | 75 تا 80 | 75 تا 80 |
4 | لواش | 415 | 344 | 407 | 75 تا 80 | 80 تا 85 | 75 تا 80 |
جمع کل/میانگین | 1050 | 853 | 944 | 78.9 | 81.9 | 81 |