28 دی 1393 - 12:45 شناسه خبر: 1672 نسخه چاپی

کیفیت نان افزایش پیدا کرد

کیفیت نان افزایش پیدا کرد
مرکز پژوهش های غلات، گزارش سنجش کارشناسی کیفیت نان در آذرماه 93 را منتشر کرد. به گزارش پایگاه خبری کانون نجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران،&nb ...

مرکز پژوهش های غلات، گزارش سنجش کارشناسی کیفیت نان در آذرماه 93 را منتشر کرد.

 به گزارش پایگاه خبری کانون نجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران،  مرکز پژوهش های غلات، گزارش سنجش کارشناسی کیفیت نان در آذرماه 93 را منتشر کرد. طبق این گزارش، کارشناسی کیفیت نان توسط شرکت های غله و خدمات مناطق 14گانه ارائه شده است. باتوجه به نحوه درجه بندی، ارقام نمره کیفی مورد مشاهده در جدول بیانگر ارزیابی نمره خوب کیفیت نان های سنگک و بربری و نمره متوسط نزدیک به خوب نان های لواش و تافتون در این ماه است. مقایسه نقطه به نقطه میانگین نمره کیفیت انواع نان در واحدهای نانوایی در سطح کشور در آذر ماه 1392 و 1393 نشان می دهد که کیفیت نان کشور 2.1 درصد افزایش یافته است.

 

میانگین درصد نمره کیفیت انواع نان در سراسر کشور در آذرماه 1392، آبان و آذر 1393

ردیف

نوع نان

تعداد نمونه

دامنه میانگین درصد نمره کیفیت

آذرماه 92

آبان 93

آذرماه 93

آذرماه 92

آبان 93

آذرماه 93

1

سنگک

146

118

132

75 تا 80

85 تا 90

80 تا 85

2

بربری

249

189

225

80 تا 85

80 تا 85

80 تا 85

3

تافتون

240

202

180

75 تا 80

75 تا 80

75 تا 80

4

لواش

415

344

407

75 تا 80

80 تا 85

75 تا 80

جمع کل/میانگین

1050

853

944

78.9

81.9

81

 
منبع: صدای اقتصاد